Novinky z nových domovov

23.10.2013 20:53

Veľmi pekne ďakujeme paničke Liny, Melisse, že nás tak podrobne informuje o tom ako sa za tou veľkou mlákou našej kráske darí. Moc nás teší, že je s ňou Melissa veľmi spokojná. Lina sa spolu s hovawartkou Czivou v nedeľu zúčastnila svojej prvej hodiny obedience. Podľa slov paničky si ju všetci zamilovali.  Aj počas tréningu ju všetci moc chválili ako moc šikovnú a obdivovali ako je skvelo vychovaná, pokojná a pozorná.  S Czivou vytvorila  údernú dvojicu a vyvádza s ňou všetky možné lumpárny, ktoré im panička dovolí....

 

Aj od nových páničkov Tary dostávame krásne správy o Taruške. S páničkom chodí na prechádzky a už vie, ktorý z panelákov je jej domov. Krásne si to vonku tlape a učí sa v pohode zvládať aj venčenie v tme.  Taruškini páničkovia nám poslali krásne fotky a moc im ďakujeme za správy aj fotky.

 

Sme nesmierne radi, že si naše šteniatka našli takých super páničkov. V tomto zápisku spomíname síce len Tarušku a Linu, ale zo správ od paničiek vieme aj o ďalších naších šteniatkach. Postupne budeme pridávať nové fotky a aktuality ako sa šteniatka v nových domov majú.

Pridali sme prvé fotky z nových domovov: https://addavra.rajce.idnes.cz/Vrh_A_-_v_novych_domovoch/

Fotky Amandy, Ariellky a Rivky si môžete pozrieť tu: https://addavra.rajce.idnes.cz/Hovawart_-_Vrh_A/